Σώς τυριού
ΥΛΙΚΑ
- 230 γρ. τσένταρ
- 15 γρ. καλαμποκάλευρο ( 1 κ.σ.)
- 340 ml. γάλα εβαπορέ
- 2 κ.γ. chili sauce
- Χρόνος Προετοιμασίας
- 15'
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
Συνοδεύει άψογα τηγανιτές πατάτες, πατατάκια, τορτίγιες ή ακόμη και τα hot dog μας.
Τρίβουμε το τυρί στην χοντρή πλευρά του τρίφτη.
Βάζουμε το τυρί με το καλαμποκάλευρο σε ένα μπόλ και τα ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε το μίγμα σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε 1 φλ.τσ. γάλα και την τσίλι σως.
Σιγοβράζουμε τα υλικά μας σε χαμηλή φωτιά για περίπου 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Άν η σάλτσα μας είναι πολύ πηχτή προσθέτουμε λίγο γάλα ακόμη.
Σερβίρουμε αμέσως.
Post a Comment