Χυλοπίτες με μανιτάρια και μπέϊκον




Υλικά
½ κιλό χυλοπίτες
4 κουταλιές λάδι
100 γραμμάρια μανιτάρια
100 γραμμάρια μπέϊκον
1 κουταλιά τοματοπελτέ
Αλάτι, πιπέρι
100 γραμμάρια τυρί φέτα
Εκτέλεση
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 10 λεπτά περίπου.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι με τα μανιτάρια και το μπέϊκον. Ρίχνουμε τον τοματοπελτέ λειωμένο σε λίγο νερό, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε για 3 λεπτά να σιγοβράσει το μανιτάρι. Με μια τρυπητή κουτάλα παίρνουμε τις χυλοπίτες και τις αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί ή πυρέξ. Τρίβουμε τη φέτα, ρίχνουμε και τα υλικά από το τηγάνι, τα ανακατεύουμε καλά και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα

Από το Blogger.