Μελιτζανοσαλατα

Εικόνα 031 

Υλικα
2 μελιτζανες
2 σκελιδρες σκόρδο
4-5 κλωναρακια μανταινο ψιλοκομμενα
αλάτι,
λάδι
ξύδι


Εκτέλεση
Πλένουμε τις μελιτζανες τις τρυπαμε 

με ενα μαχαιρι και τις βαζουμε στο φουρνο,
Εικόνα 017 
τις ψηνουμε μεχρι να μαυρισουν απο ολες τις πλευρες, 

τις αφηνουμε να κρυωσουν και τις ξεφλουδιζουμε, 

Εικόνα 018 
επειτα της κοβουμε σε καρεδακια, 


Εικόνα 019 
προσθετουμε το σκορδο που το εχουμε ψιλοκοψει 

το λαδι το ξυδι και το αλατι, 

Εικόνα 022 
τις παταμε με ενα πιρουνι και τις ανακατευουμε. Σερβιρουμε.
                

Καλη Επιτυχια!!!!!!

Υ.Γ. δε γραφω αναλογιες λαδιου ξυδιου και αλατιου ειναι θεμα γουστου. 

Για ακομη καλυτερα αποτελεσματα ψηστε τις μελιτζανες στα καρβουνα

http://syntagesapospiti.blogspot.gr
Από το Blogger.