Κόκκινη σάλτσα με αυγά, για πατάτες τηγανιτές, μακαρόνια και ρύζι.
Περιγραφή
Αυτή τη σάλτσα την έχω συνδυάσει και με πατάτες τηγανιτές και με μακαρόνια και με ρύζι.Τι χρειαζόμαστε:
- 1 μπολ τριμμένη ντομάτα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μισό ματσάκι μαιντανό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- λίγο λάδι
- 2-3 αυγά
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- 2-3 καρφάκια γαρύφαλλο (προαιρετικά)
Πως το κάνουμε:
- Βάζουμε σ ένα τηγάνι στο πάτο λίγο λάδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
- Σωτάρουμε το κρεμμύδι.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τη τριμμένη ντομάτα και τη πιπεριά και αφήνουμε λίγο να ψηθούν στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και τα γαρύφαλλα.
- Στο τέλος όταν πιει τα υγρά της ντομάτας ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα και αφήνουμε για λίγο να ψηθούν και τα αυγά.
Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Post a Comment