Πιπεριές γεμιστές με φέτα
Υλικά
8 πιπεριές για τηγάνισμα
500 γρ τυρί φέτα
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κλωνάρια δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι
½ κούπα ελαιόλαδο
500 γρ τυρί φέτα
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κλωνάρια δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι
½ κούπα ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές και τις ανοίγουμε από τη μεριά του κοτσανιού, χωρίς να αποχωρίσουμε εντελώς το καπάκι και αδειάζουμε τα σπόρια και τις ίνες.
Τρίβουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα και τις κλείνουμε με το καπάκι τους. Τις αραδιάζουμε στο ταψάκι, τις ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 – 200 βαθμούς, ώσπου να πάρουν οι πιπεριές χρώμα από όλες τις πλευρές..
Post a Comment