Βάφλες με φέτα
Περιγραφή
Υπέροχες αλμυρές και ξεροψημένες βάφλες...Τι χρειαζόμαστε:
- 200 γρ. αλεύρι
- 70 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
- 2 αυγά
- 400 γρ. γάλα
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 250-300 γρ. φέτα τριμμένη
- 1 πρέζα αλάτι
Πως το κάνουμε:
- Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά.
- Προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
- Τέλος ρίχνουμε την φέτα.
- Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Ψήνουμε τις βάφλες στην βαφλιέρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην στοιβάζετε τις ζεστές βάφλες την μια πάνω στην άλλη γιατί δεν θα είναι τραγανές. Τρώγονται καλύτερα χλιαρές. Γίνονται ακόμα πιο νόστιμες αν τις ξεροψήσετε.
Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Post a Comment