ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΗΛΑ

Για να διατηρήσετε τα μήλα,αραδιάστε τα σε ένα ράφι χωρίς να ακουμπάνε μεταξύ τους και σε δροσερό χώρο. Μόλις κάποιο μήλο χαλάσει, απομακρύνετε το αμέσως.
Όταν κόψετε τα μήλα σε φέτες για να κάνετε κάποιο γλυκό, για να μην μαυρίσουν,βουτήξτε τα σε χυμό λεμονιού.
Για να μη ζαρώσει η φλούδα των μήλων που ψήνετε στο φούρνο,αλείψτε τα με λίγο λάδι.
Για να δώσετε μια διαφορετική γεύση στη γέμιση για πάπια, κοτόπουλο και γουρουνόπουλο γάλακτος,προσθέστε κομμάτια μήλο.
Η φλούδα του μήλου καλά πλυμένη,αν βραστεί για 15 λεπτά σε νερό με ζάχαρη και μερικές
σταγόνες χυμό λεμονιού, δίνει ένα εύγευστο ρόφημα.
Post a Comment