Σάλτσα για μπριζόλες
Υλικά
- Πορτοκάλι 1 τον χυμό του
- Λεμόνι 1/2 μόνο τον χυμό του
- Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας
- Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας
- Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού
Οδηγίες
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί, τα χτυπάμε καλά να ενωθούν τελείως και περιχύνουμε τις μπριζόλες.
http://www.chefoulis.gr/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82/
Post a Comment