Σπιτική Λεμονάδα
Σας προτείνουμε αυτή τη συνταγή για να έχετε σπιτική λεμονάδα όλο το χρόνο!!
Υλικά:
- 500 ml φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
- 500 γραμμ. ζάχαρη
- 200 ml νερό
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη σε πολύ χαμηλή φωτιά να ζεσταθούν.
- Όταν λιώσει η ζάχαρη και πάρει υγρή μορφή αφήνουμε να κρυώσει καλά.
- Στύβουμε τα λεμόνια και σουρώνουμε το χυμό σε λεπτό σουρωτήρι. Ρίχνουμε το σουρωμένο χυμό μέσα στη ζάχαρη. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Μοιράζουμε τη λεμονάδα σε γυάλινα μπουκάλια και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
- Για να σερβίρουμε ανά πάσα στιγμή λεμονάδα κουνάμε το μπουκάλι με τη λεμονάδα και βάζουμε σε ποτήρι 1/3 χυμό και 2/3 κρύο νερό. Ανακατεύουμε καλά και είναι έτοιμο!
Διαβάστε περισσότερα http://www.sintagesgiagias.info
Post a Comment