Αυγολέμονο από την Ευδοκία
Περιγραφή
Αυγολέμονο πετυχημένο, που δεν "κόβει"!!! Δίνει κρεμώδεις σούπες και σάλτσες!
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 ποτηράκι του κρασιού χυμός λεμονιού
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Πως το κάνουμε:
1)
Χωρίζουμε καλά τους κρόκους από το ασπράδι, το οποίο ρίχνουμε κατευθείαν στο δοχείο του μικρού μίξερ (multi)
6)
Προσθέτουμε σταδιακά με κουταλιές σούπας, από το υγρό που θέλουμε να αυγοκόψουμε και χτυπάμε το μίγμα στο μίξερ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή είναι από ένα βιβλίο μου (Ευδοκία Πατσιλινάκου), που βρίσκεται στο τυπογραφείο και θα εκδοθεί από τις εκδόσεις προπομπός.
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Post a Comment