Σωτάρω
Περιγραφή
Έχετε διαβάσει σε συνταγή πως πρέπει να "σωτάρετε" ένα υλικό και δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε;Δείτε τις οδηγίες μας.
Πως το κάνουμε:
1. "Σωτάρω" σημαίνει να μαγειρέψω κάτι γρήγορα σε μικρή ποσότητα λίπους και σχετικά υψηλή θερμοκρασία. Βάλτε το τηγάνι σας σε μέτρια φωτιά και μετά από λίγο προσθέστε το λίπος.
2. Μόλις το λίπος (λάδι ή βούτυρο) αρχίσει να κάνει κυματισμούς, προσθέστε αυτό που θέλετε να σωτάρετε (εδώ στήθος κοτόπουλου). Μη βάλετε μεγάλη ποσότητα στο τηγάνι, γιατί το υγρό που θα βγει από το φαγητό θα το κάνει να γίνει στον ατμό και όχι σωταριστό.
3. Οποιοδήποτε φαγητό γίνει σωτέ, θα πρέπει να είναι τρυφερό εξ'αρχής. Το μαγείρεμα γίνεται τόσο γρήγορα, που το φαγητό δεν προλαβαίνει να μαλακώσει.
Διαβάστε περισότερο:Σωτάρωhttp://www.sintagespareas.gr/
Post a Comment