Τηγανιτά αυγά με σάλτσα κόκκινου ξυδιού
ΥΛΙΚΑ
- 4 αυγά
- 30 γρ. βούτυρο
- 4 κ.σ. κόκκινο ξίδι
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Βαθμός
- Δυσκολίας
- Εύκολη
Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Το αφήνουμε να λιώσει και να κάψει σε μέτρια φωτιά.
Σπάμε τα αυγά στο τηγάνι προσεκτικά ώστε να μην σπάσει ο κρόκος. Τηγανίζουμε τα αυγά για 3-4 λεπτά μέχρι να ασπρίσει το ασπράδι και να σκουρίνει ο κρόκος.
Βγάζουμε τα αυγά απο το τηγάνι με μια σπάτουλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
Βάζουμε στο τηγάνι το ξύδι και το σιγοβράζουμε μέχρι να μειωθεί ο όγκος του στο μισό.
Περιχύνουμε τα αυγά με το ξύδι και σερβίρουμε.
Post a Comment