Ψωμί ψητό
Όποιος δοκιμάσει ψωμί ψημένο, ειδικά αν είναι στα κάρβουνα, με λάδι, αλάτι και ρίγανη, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ.
Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά ή τις σούπες μας.
Χωρίς να απαγορεύεται να το φάμε σκέτο, με καλή φέτα και ντομάτα κομμένη στα τέσσερα με χοντρο αλάτι.
Ψωμί ψητό
Υλικά
• ½ κιλό ψωμί (της αρεσκείας σας)
• ελαιόλαδο
• αλάτι χοντρό
• ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες, τους ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι και τη ρίγανη.
Τοποθετούμε τις φέτες στη σχάρα και τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Τρώγονται ζεστές.
-- Αν θέλουμε το ψήνουμε σκέτο και ρίχνουμε μετά το λάδι, το αλάτι και τη ρίγανη.
http://faghta-giagias.blogspot.com
Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά ή τις σούπες μας.
Χωρίς να απαγορεύεται να το φάμε σκέτο, με καλή φέτα και ντομάτα κομμένη στα τέσσερα με χοντρο αλάτι.
Ψωμί ψητό
Υλικά
• ½ κιλό ψωμί (της αρεσκείας σας)
• ελαιόλαδο
• αλάτι χοντρό
• ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες, τους ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι και τη ρίγανη.
Τοποθετούμε τις φέτες στη σχάρα και τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Τρώγονται ζεστές.
-- Αν θέλουμε το ψήνουμε σκέτο και ρίχνουμε μετά το λάδι, το αλάτι και τη ρίγανη.
http://faghta-giagias.blogspot.com
Post a Comment