Ψωμί ψητό

Τα φαγητά της γιαγιάς - Ψωμί ψητό
Όποιος δοκιμάσει ψωμί ψημένο, ειδικά αν είναι στα κάρβουνα, με λάδι, αλάτι και ρίγανη, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. 

Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά ή τις σούπες μας.

Χωρίς να απαγορεύεται να το φάμε σκέτο, με καλή φέτα και ντομάτα κομμένη στα τέσσερα με χοντρο αλάτι.


Ψωμί ψητό
 

Υλικά

•    ½ κιλό ψωμί (της αρεσκείας σας)
•    ελαιόλαδο
•    αλάτι χοντρό
•    ρίγανη
 

Εκτέλεση

Κόβουμε το ψωμί σε φέτες, τους ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι και τη ρίγανη. 

Τοποθετούμε τις φέτες στη σχάρα και τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Τρώγονται ζεστές.

-- Αν θέλουμε το ψήνουμε σκέτο και ρίχνουμε μετά το λάδι, το αλάτι και τη ρίγανη.


http://faghta-giagias.blogspot.com
Από το Blogger.