Κοτοσαλάτα με σέλερι και καλαμπόκι
Υλικά
Για 4-6 άτομα
400 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 ξινόμηλα
200 γραμμάρια γραβιέρα
Σέλερι
2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
400 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 ξινόμηλα
200 γραμμάρια γραβιέρα
Σέλερι
2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Εκτέλεση
Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στο γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία και τα ψήνουμε για 10 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα ξινόμηλα και τα βάζουμε ε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το ψαχνό του βρασμένου κοτόπουλου σε κομμάτια, το σέλερι (για το σέλερι πετάμε το πράσινο μέρος και 3 εξωτερικά φύλλα και κρατάμε το λευκό που έχει όλη τη γεύση) και τη γραβιέρα. Περιχύνουμε με μαγιονέζα και το καλαμπόκι.
Προσθέτουμε το ψαχνό του βρασμένου κοτόπουλου σε κομμάτια, το σέλερι (για το σέλερι πετάμε το πράσινο μέρος και 3 εξωτερικά φύλλα και κρατάμε το λευκό που έχει όλη τη γεύση) και τη γραβιέρα. Περιχύνουμε με μαγιονέζα και το καλαμπόκι.
Post a Comment