Κεφτεδάκια στο γκριλ


Περιγραφή

Νοστιμα και μαλακα κεφτεδακια.
Κεφτεδάκια στο γκριλ


Τι χρειαζόμαστε:

  • Κιμας 500γρ (εγω βαζω μοσχαρισιο)
  • 1 μετριο κρεμυδι στο μουλτι
  • 1 μετρια τρυμενη ντοματα χωρις φλουδες.
  • Τρυμενο τυρακι (της αρεσκιας σας)
  • 2 μουσκεμενες και στραγγισμενες φετες ψωμι σε κοκκινο κρασι (ακομα και μαυροδαφνη).
  • Αλατι
  • Πιπερι (εγω βαζω μιξ απο 4 πιπερια,κοκινο, ασπρο, μαυρο, πρασινο) φρεσκοτριμενα.
  • Ριγανη
  • Γιαουρτακι για σερβιρισμα

Πως το κάνουμε:

  1. Ανακατεβουμε πολυ καλα ολα τα υλικα και τα πλαθουμε σε μικρα μπαστουνακια οσο το μεγαλο μας δαχτυλο.
  2. Τα ψηνουμε στο γκριλ και απο τις δυο πλευρες μεχρι να ροδοκοκινισουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Επειδη εχουν αρκετα υγρα μεσα και παραπανω να τα ψησετε παλι μαλακα θα γινουν.
Για πιο δροσιστικα σερβιρετε με γιαουρτακι.
Αφου τα βγαλετε απο τον φουρνο μπορειτε να τα αλειψετε και με λιγο φρεσκο βουτυρακι, θα γινουν πιο νοστιμα.

Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Από το Blogger.