Μακαρόνια σουφλέ
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 πακέτο ριγκατόνι
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- 250 γρ. τυρί regatto
- 250 γρ. τυρί edam
- 250 γρ. κασέρι
- 1 κουτί ντοματοπελτέ
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Μαïντανό
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Πως το κάνουμε:
- Βράζουμε τα μακαρόνια για 3 λεπτά.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί, προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ.
- Στη συνέχεια, βάζουμε την πιπεριά, το μαïντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν και να σε πολύ χαμηλή φωτιά.
- Σε ένα πυρέξ βάζουμε μία στρώση ριγκατόνι, μετά σάλτσα, τυριά και επαναλαμβάνουμε.
- Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αρχικά στους 250°C για 20 λεπτά και μετά, για 20 ακόμη λεπτά στους 200°C.
Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Post a Comment