Αυγά μάτια


Περιγραφή

Τι πιο ωραίο, γευστικό και γρήγορο φαγητό, όταν δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις.
Αυγά μάτια

Τι χρειαζόμαστε:

  • Λάδι ή βούτυρο για το τηγάνι
  • 2 ή περισσότερα αυγά
  • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα ή ότι αλλο σας αρέσει

Πως το κάνουμε:

  1. Βάζουμε λάδι ή βούτυρο στο τηγάνι να κάψει.
  2. Σπάμε τα αυγά σε ένα πιάτο για να δούμε αν είναι φρέσκα.
  3. Αν ο κρόκος του αυγού σπάσει, καλύτερα μην το φάτε. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι, χαμηλώνουμε και λίγο την φωτιά για το λάδι πιτσιλάει και τηγανίζουμε τα αυγά μας.
  4. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το λάδι στον κρόκο να ψηθεί λίγο και αυτός.
  5. Σερβίρουμε, ρίχνουμε αλατάκι, πιπεράκι ή ότι άλλο μας αρέσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν έχουμε και φρέσκο ψωμί και φέτα δεν υπάρχει καλύτερο.

Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Από το Blogger.