Αυγά μάτια
Περιγραφή
Τι πιο ωραίο, γευστικό και γρήγορο φαγητό, όταν δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις.
Τι χρειαζόμαστε:
- Λάδι ή βούτυρο για το τηγάνι
- 2 ή περισσότερα αυγά
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα ή ότι αλλο σας αρέσει
Πως το κάνουμε:
- Βάζουμε λάδι ή βούτυρο στο τηγάνι να κάψει.
- Σπάμε τα αυγά σε ένα πιάτο για να δούμε αν είναι φρέσκα.
- Αν ο κρόκος του αυγού σπάσει, καλύτερα μην το φάτε. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι, χαμηλώνουμε και λίγο την φωτιά για το λάδι πιτσιλάει και τηγανίζουμε τα αυγά μας.
- Με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το λάδι στον κρόκο να ψηθεί λίγο και αυτός.
- Σερβίρουμε, ρίχνουμε αλατάκι, πιπεράκι ή ότι άλλο μας αρέσει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν έχουμε και φρέσκο ψωμί και φέτα δεν υπάρχει καλύτερο.
Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Post a Comment