Αλμυρά ρολάκια ντομάτας με τυρί κρέμα
Περιγραφή
Νόστιμα και πολύ εμφανίσιμα ρολάκια για τον μπουφέ σας!!
Τι χρειαζόμαστε:
Για τη ζύμη ντομάτας:
- 30 γρ. αλεύρι
- 50 γρ. κόρν φλάουρ
- 3 αυγά χωρισμένα κρόκους και ασπράδια
- 60 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
- 2-3 κ.σ. πάστα ντομάτας (πελτέ)
- 1 κ.γλ. πάπρικα για περισσότερο χρώμα και γεύση
- 100 ml. ζεστό νερό
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γλ. αλάτι
Γέμιση:
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- άνηθο ψιλοκομμένο
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 λαδόκολλα
Πως το κάνουμε:
1)
Χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια με το αλάτι καλά να αφρατέψουν. Ενώνουμε σε μπολ το αλεύρι, το κορν φλάουρ και το μπέικιν.
3)
Χτυπάμε ελαφρά τους κρόκους με πιρούνι και τους ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι εναλλάξ με το λιωμένο βιτάμ, προσθέτουμε και την πάστα ντομάτας στα υλικά ανακατεύοντας καλά να ενωθούν τα μείγματα. Τέλος προσθέτουμε τα ασπράδια, ανακατεύουμε με σπάτουλα να ενσωματωθούν στα υλικά.
4)
Ντύνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 22 Χ 32 εκ. την λαδώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε τη ζύμη μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 15 λεπτά περίπου.
Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Post a Comment