Μανιτάρια στο τηγάνι
Περιγραφή
Πολύ γρήγορη, εύκολη και γευστική συνταγή.Τι χρειαζόμαστε:
- 300 γραμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες
- 5-6 μέτριες πατάτες κομμένες κυβάκια
- 2 κρεμμύδια
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Πως το κάνουμε:
- Μαραίνουμε σε βαθύ-μεγάλο τηγάνι τα κρεμμύδια.
- Προσθέτουμε τις πατάτες ανακατευοντας με ξύλινη σπάτουλα ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, ρίχνουμε και τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε χαμήλώνοντας τη φωτιά.
- Αφήνουμε να ψηθούν καλά περίπου 10 λεπτά.
Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Post a Comment