Μανιτάρια στο τηγάνι


Περιγραφή

Πολύ γρήγορη, εύκολη και γευστική συνταγή.
Μανιτάρια στο τηγάνι


Τι χρειαζόμαστε:

  • 300 γραμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες
  • 5-6 μέτριες πατάτες κομμένες κυβάκια
  • 2 κρεμμύδια
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Πως το κάνουμε:

  1. Μαραίνουμε σε βαθύ-μεγάλο τηγάνι τα κρεμμύδια.
  2. Προσθέτουμε τις πατάτες ανακατευοντας με ξύλινη σπάτουλα ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, ρίχνουμε και τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε χαμήλώνοντας τη φωτιά.
  3. Αφήνουμε να ψηθούν καλά περίπου 10 λεπτά.

Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Από το Blogger.