Σκορδόψωμα μυρωδάτα με κασέρι
Τι χρειαζόμαστε:
- 200 ml λάδι
- 3-4 σκελίδες σκόρδο
- 2 ματσάκια μαϊντανό
- λίγα φυλλαράκια βασιλικό
- 1 μπαγκέτα ψωμί
- φέτες κασέρι
Πως το κάνουμε:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Χτυπάμε το λάδι, το σκόρδο, το μαϊντανό και το βασιλικό στο multi.
- Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες.
- Απλώνουμε με ένα κουτάλι το μείγμα πάνω στις φέτες ψωμιού.
- Από πάνω προσθέτουμε φετούλες κασέρι.
- Βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ξεροψηθούν τα ψωμάκια και να λιώσει το τυρί.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε προσθέτουμε και μπέικον πάνω απο το τυρί.
Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr
Post a Comment