Μανιτάρια Πανέ με σος Γιαουρτιού

Υλικά
500 γρ. μανιτάρια πλευρότους
3 αυγά
φρυγανιά τριμμένη
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι
Για τη Σος
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
2 κ.σ χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε λίγο το κοτσάνι από τα μανιτάρια και χωρίστε τα ένα, ένα.
Βάλτε το στη φρυγανιά και πατήστε το με το χέρι, να παναριστεί καλά.
Σε ένα τηγάνι βάλτε το λάδι να κάψει και τηγανίστε τα σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά, βγάλτε τα σε απορροφητικό χαρτί.
Ανακατέψτε το γιαούρτι με το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε το με τα μανιτάρια
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Πηγή: http://ta-psagmena.blogspot.com
Post a Comment